XXXIII. TJEDAN KROZ GODINU

SUSRET MLADIH OBITELJI

U nedjelju 18. prosinca održat će se prvi susret mladih obitelji. Susret će započeti u 17.00 sati u župnoj dvorani. Slijedi razmatranje, rad u grupama i druženje.

 DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE – I u mom gradu Vukovar svijetli

U nedjelju 18. studenog pozivamo vas na sudjelovanje na molitvu i paljenje svijeća u Vukovarskoj ulici čime ćemo se pridružiti obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Krenuti ćemo nakon večernje svete mise u 20.00 sati u povorci prema Vukovarskoj ulici već ustaljenom rutom. Ponesite lampione i svijeće koje ćemo tamo nakon molitve zapaliti.

 UPIS MISNIH NAKANA ZA 2019. GODINU

Od ponedjeljka 19. studenoga 2018. upisujemo misne nakane za prvih šest mjeseci iduće godine. Upis se vrši u župnom uredu, isključivo u uredovno vrijeme.

VIS GLORIA TRAŽI NOVE ČLANOVE

VIS Gloria poziva sve hrabre momke koji vole pjevati i pjesmom slaviti Gospodina da im se priključe! Audicija (ništa strasno) za muške članove održat će se 22.11. prije vjeronauka za mlade, točnije u 19:30.

 SVETA CECILIJA

Nakon svete mise na blagdan svete Cecilije, 22. studenog bit će kratki program u crkvi kojim ćemo obilježiti spomendan svetice, zaštitnice glazbe i glazbenika. Program započinje odmah nakon večernje svete mise.

 VJERONAUK ZA MLADE

Vjeronauk za mlade održava se četvrtkom u 20.30 sati. Vjeronauk zaključujemo kratkim klanjanjem. Program animira VIS Gloria. Tema je: SRETNI BEZ BOGA. Žive li ateisti bolje od vjernika? Predavač: don Ivan Terze SDB.

ZA SVE ŠTO VOLIMO, NAĐEMO VREMENA! – KLANJANJE ZA MLADE

Drugo klanjanje za mlade na rasporedu je u subotu 24. studenoga u 20 sati u crkvi Pomoćnice kršćana na Kmanu. Za vrijeme klanjanja bit će prilika za svetu ispovijed. Nakon klanjanja je prigodan program i druženje u oratoriju.

BLAGOSLOV OBITELJI

  1. prosinca započinjemo blagoslov obitelji. Oni koji nisu do sada primali blagoslov ili su se doselili mogu se prijaviti u župni ured ili putem emaila: zupnik@salezijanci-split.com Svima ostalima nastojati ćemo poslati prijavnice kroz idući tjedan.

KRŠTENI

MARIETA GUSIĆ

NOEMI MUŠTRA

NOA STUDE

MARTA LJUBIĆIĆ

UMRLI

+ BOŽIDAR MIJAČ

 

Categories: Župne obavijesti