XXVII. Tjedan kroz godinu

Split, 07. listopada 2018.

  • Danas je XXVII. nedjelja kroz godinu, a ovaj tjedan slavimo: u četvrtak je spomendan sv. sv. Ivana XXIII, pape, u subotu blažena Aleksandrina Maria da Costa, salezijanska suradnica i mističarka.
  • Početkom listopada mijenja se satnica svete krunice na dvorištu. Od sutra krunicu molim u 21.30. To je i vrijeme kada završavaju sve aktivnosti u oratoriju.
  • Raspored kateheze možete naći u župnom listiću kao i na web stranici župe.
  • Potičemo sve one koji se još razmišljaju poći na hodočašće bl. Alojziju Stepincu u zagrebačku katedralu. Ostalo je još nekoliko mjesta stoga se prijavite nakon svetih misa ili u župnom uredu.
  • Želeći oduševiti mlade da znaju, vole, žive, slave i svjedoče svoju vjeru kako bi postali pošteni građani i dobri kršćani, na dobrobit društva i Crkve. započinjemo s redovitim vjeronauk za mlade koji će se održavati četvrtkom u 20.30. Vjeronauk zaključujemo kratkim klanjanjem. Program animira VIS Gloria. Ovaj tjedan je tema: Biti cool = biti Katolik, danas?
  • Od ove jeseni u našoj župi kreće ciklus kateheza za odrasle. Ovaj pastoralni projekt župne kateheze za odrasle, koristeći medijska i tehnološka dostignuća, pridonosi tome da vjernici dijele novi oblik zajedništva, kako za vrijeme održavanja kateheza, tako i u drugim oblicima katehetsko-molitvenoga promišljanja, na župnoj razini. Kateheze odnosno molitveni susreti održavaju se jednom mjesečno i to nedjeljom u 17.30 sati. Kateheze i molitvene susrete održava župnik uz goste.Prva kateheza je na rasporedu u nedjelju 14. listopda u 17.30, a tema je “Kako živjeti vjeru danas?” Mjesto održavanja – župna dvorana.
  • Prošli tjedan je preminula: Ružica (Ruža) Tomasović. Pomolimo se za pokoj njezine duše i sve naše pokojne.

 

Categories: Župne obavijesti