XXIII. tjedan kroz godinu

Split, 09. rujna 2018.

  • Danas je XXIII. nedjelja kroz godinu, a ovaj tjedan slavimo: u srijedu blagdan Gospe velikoga hrvatskog krsnog saveza, u četvrtak je spomendan sv. Ivan Zlatousti, u petak blagdan Uzvišenja svetog križa, a u subotu je spomendan BDM Gospe Žalosne.
  • U ponedjeljak 10. rujna 2018. u 20.00 sati održati će se prvi susret Tehničko -medijske grupe. Pozivamo sve koji žele pomoći u održavanju web stanice, pisanju vijesti i u radu tehničke grupe da nam se priključe. Susret će se održati u župnom uredu.
  • Od ponedjeljka 10. rujna 2018. započinje redovno uredovno vrijeme župnog ureda.
  • U utorak 11. rujna 2018. u 19.45 sati održati će se susret suradnik župnog Caritasa, a susret župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća u srijedu 12. rujna 2018. u 20 sati u župnom uredu.
  • U četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje odmah nakon večernje svete mise, ovoga puta s posebnim naglaskom na Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Splitu i Solinu. Pozivamo sve da se ovog četvrtka na poseban način molimo za naše hrvatske obitelji.
  • Program Trećeg nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji možete pronaći na oglasnoj ploči. Ovom prigodom u našoj župi, iduće subote, 15. rujna 2018. slavimo OBITELJSKI DAN. U goste nam dolazi Obiteljska zajednica sa zagrebačkog Jaruna. Program počinje u 15 sati. Naši gosti kratko će se predstaviti te ćemo naše druženje i upoznavanje nastaviti uz zajednički stol i druženje. Na kraju ćemo poći u Solin gdje će se održati Hod svijetla. Pozivamo sve obitelji, osobito one mlade, bez iznimke, kao i sve župljane da nam se priključe i da zajednički proslavimo obiteljski dan. Bilo bi dobro, ukoliko je moguće, da naše goste počastimo kolačima pa svi koji su u mogućnosti neka ih donesu u Oratorij.
  • ZBOG SUSRETA OBITELJI IDUĆU NEDJELJU SVETE MISE SU PO OVO RASPREDU: 7, 9 i 19 SATI.
  • Stigao je katolički tisak: Mali Koncil, Veritas, Glas koncila, Radosna vijest, Glasnik srca Isusova i Marijina. Čitajte i uzmite katolički tisak.
Categories: Župne obavijesti