KRIST KRALJ

Split, 25. studenoga  2018.

  •   CARITASOVA AKCIJA PRIKUPLJANJA HRANE

Caritas je najljepši primjer življenja vjere stoga vas pozivamo da se priključite akciji prikupljanja hrane za siromašne koja će biti 8. prosinca 2018. Pozivamo sve ljude dobre volje koji žele pomoći i volontirati u ovoj plemenitoj akciji da se prijave u Oratoriju.

  •  VJERONAUK ZA MLADE

Vjeronauk za mlade održava se četvrtkom u 20.30 sati. Vjeronauk zaključujemo kratkim klanjanjem. Program animira VIS Gloria. Tema je: VRUĆA PITANJA. Pitali ste – odgovaramo! Svoja pitanja možete poslati na zupnik@salezijanci-split.com, na Facebook ili Instagram. Najzanimljivija pitanja nagrađujemo knjigom Prepoznaj svoj put i ‘Tvitanje s Bogom’. Predavač: don Ivan Terze SDB.

  • BLAGOSLOV OBITELJI
  1. prosinca započinjemo blagoslov obitelji. Oni koji nisu do sada primali blagoslov ili su se doselili mogu se prijaviti u župni ured ili putem emaila: zupnik@salezijanci-split.com Svima ostalima nastojati ćemo poslati prijavnice kroz idući tjedan.
  • NAVJEŠTAJ

U ime Božje i po zakonu Majke Crkve, sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti:

– Josip MATIĆ, sin Ante i Marijane r. Rogulj i Renata JURIN, kći Renata i Marijane r. Marijanović. Ako netko zna za kakvu zapreku za vjenčanje dužan je javiti u župni ured

  • KRŠTENI

Iva KATURA

Toni SERDAREVIĆ

Categories: Župne obavijesti