Obiteljski dan na Kmanu

PROGRAM TREĆEG NACIONALNOG SUSRETA HRVATSKI KATOLIČKIH OBITELJI

U četvrtak (13. rujna) bit će upriličeno klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u župama Splita i okolice. U petak navečer (14. rujna) veliki je humanitarni koncert na splitskoj rivi na kojem će nastupati brojni pjevači hrvatske popularne glazbe. Uz sami susret je povezana i humanitarna akcija za nabavku jednog endoskopskog stupa Klinici za dječju kirurgiju KBC Split. Sudjelovati možemo kupnjom majice nacionalnog susreta koja košta 35 kn ili pozivom na broj 060 9000 (cijena poziva 6.25 kn) U subotu (15. rujna) prijepodne biti će dječji program na splitskoj Rivi.

Istoga dana, u našoj župi slavimo OBITELJSKI DAN. U goste nam dolazi Obiteljska zajednica sa zagrebačkog Jaruna. Program počinje u 15 sati. Naši gosti kratko će se predstaviti te ćemo naše druženje i upoznavanje nastaviti uz zajednički stol i druženje. Pozivamo sve obitelji, osobito one mlade, bez iznimke, kao i sve župljane da nam se priključe i da zajednički proslavimo obiteljski dan. Bilo bi dobro, ukoliko je moguće, da naše goste počastimo kolačima pa svi koji su u mogućnosti neka ih donesu u Oratorij. Na kraju ćemo poći u Solin gdje će se uoči samog Susreta obitelji na Gospinu otoku u 20 sati održat Hod svjetla.

Glavnog dana Susreta nedjelja, 16. rujna službeni program počinje u 9 sati. Prije svete mise biti će mogućnost za ispovijed. U 10 sati je središnje euharistijsko slavlje, nakon kojeg će biti upriličen koncert duhovne glazbe.

 

Categories: Događanja u župi